Wed. Dec 11th, 2019

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Eden Kollçinaku

Eden Kollçinaku është kordinator i Students for Liberty në Shqipëri dhe kontributor i rregullt në portalin Speak Freely, AustrianCenter.com dhe disa portale të tjera shqiptare.
Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.