Sat. May 30th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Mitrovicën nuk e fali, nëse është nevoja e kapi “Kallashin” bashk me Ramushin e do të….

1 min read

Dauti nje një intervistë ka deklaruar per shum qeshtje te ndryshme te vendit per problemet e per gjerat e ndryshme te cilat e brengosin vendin ton. Në kete intervistë Dauti ka deklaruar se nuk pranojn ndarjen e vendit ne kete rast nuk pranon kurfar korigjimi te kufive sic esht biseduar disa her dhe kete nuk do ta tolerojm ne asnje menyr, kemi mbrojtur trojet e vendit ton .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.