Fri. Jun 5th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Reagon Trump: Shpenzuam miliona për t’ju shpëtuar, ndërsa ju Shqiptaret shkoni përqafoheni me Vuçiçin ne mes te Shqiptarisë

1 min read

Presidenti i Shteteve te Bashkuara te Amerikes Donald Trump, ka reaguar për krijimin e Mini Schengenit Ballkanik ku ka bashkuar 3 liderët ne një takim ne Shqipëri, ku nikoqiri e keti takimi ishte kryeministri Rama.

Burimet bëjnë te ditur se Trump u nervozua kur kuptoje se kjo po ndodh pikërisht nga Edi Rama dhe atë ne mes te Shqipërisë.

“Ne kemi rrezikuar edhe veten për te shpëtuar Shqiptaret, te pa tru, besohet te këtë thënë Trump, shtypni me poshtë për videon”

2 thoughts on “Reagon Trump: Shpenzuam miliona për t’ju shpëtuar, ndërsa ju Shqiptaret shkoni përqafoheni me Vuçiçin ne mes te Shqiptarisë

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.