Fri. Jun 5th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

GRUD-FRPD fiton projektin e rendesishem ne Westminster Foundation for Democracy.

1 min read

Muajt e fundit të rinjtë e GRUD e Gjimnazistet FRPD kanë qënë pjesë e dy trajnimeve të organizuara nga Westminster Foundation for Democracy.

Në këto trajnime, te rinjte demokrate patën mundësinë të përfaqësonin FRPD sëbashku me të rinjë të tjerë të angazhuar politikisht.

Në përmbyllje të aktiviteteve me WFD të gjithë forumeve politike u kërkua që të punonin për paraqitjen e projekteve duke u bazuar mbi atë ç’ka mësuan në trajnimet e bëra.

Projekti me titull: “Të rinjtë mes të majtës e të djathtës. Sa e njohim ideologjine e partive politike?” i paraqitur nga GRUD-Tiranë fitoi mbështetjen e fondacionit WDF dhe do të bëhet realitet së shpejti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.