Fri. Jun 5th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Kryetari i GRUD Tiranë Përfaqëson FRPD në takimin e përvitshëm të studenteve Europian Demokrat !

1 min read

Kryetari i GRUD Tiranë, Malbor Duka perfaqësoi Forumin Rinor të Partisë Demokratike në takimin e përvitshëm të studentëve Europianë Demokratë EDS, organizata studentore e Partive Popullore Europiane, në aktivitetin e mbajtur në Bukuresht.
#FRPD #EDS #GRUD 🇦🇱🇪🇺
Malbor Duka: Krenar qe perfaqesova Forumin Rinor te Partise Demokratike si kryetar i Grud Tirane ne takimin e pervitshem te Studenteve Europiane Demokrate (EDS), organizates studentore zyrtare te Partive Popullore Europiane (EPP) qe perfaqeson 1.6 milione studente. Ne kete takim u diskutua ne lidhje me te ardhmen e Europes pas zgjedhjeve te majit 2019 dhe u zgjodh ekipi i ri drejtues i saj, ku kryetar u zgjodh Carlo Giacomo Angrisano Girauta. Mirenjohje te vecante per punen e Virgilio Falco ne krye te EDS gjate ketij viti te rendesishem per Europen dhe per mbeshtetjen qe ka treguar ndaj FRPD. Me Partine Demokratike studentet jane nje hap me prane Europës dhe vlerave qe ajo perfaqeson.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.