Fri. Jun 5th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Kryetari i FRPD Belind Këllici !Denoncon nëse je pjese e Rilindjes nuk futesh në burg por merr post të lartë !

2 min read

Tashmë me standartin e ri që ka sjell Rilindja nëse je vrasës dhe kriminel nuk dënohesh por lartësohesh në poste dhe rasti të cilin sot denoncon Belind Këlliçi është për Kryetarin e Fresh Kolonje që plagosi me thikë një bashkqytetar pasi ofendoi Erion Isain në Facebook është graduar me poste nga Rama dhe Isaj

Deklarata e plotë e Belind Këlliçit

Nëse kryen njelë krim, trafik droge apo korrupsion dhe je pjese e Rilindjes, nuk shkon në burg por merr post të lartë . Këto janë kriteret e Edi Ramës për drejtuesit e qeverisjes së tij.

Rasti më i fundit është ai i kryetarit të FRESSH Kolonjë , Pandi Cunge. Me 28 qershor ai qëlloi me thike nje 35 vjeçar, pasi kishte ofenduar në faqen e facebook, kandidatin e PS ne Kolonjë , Erion Isai. Ai nuk u dënua, përkundrazi u emërua në dëtyre të larte si Administrator i Njësisë Administrative Qendër. Këto janë standartet, kështu vepron ligji për Edi Ramën dhe kriminelet e tij rilindas!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.