Sat. Jan 18th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Kreu i FRPD Belind Këlliçi takim me të rinjtë e Fierit !

1 min read

Kreu i FRPD Belind Këlliçi ka nisur nje tur takimesh me të rinjtë në gjithë Shqipërinë duke bindur të rinjtë ti bashkohen FRPD dhe Partisë Demokratike si e vetmja forcë politike që suporton të rinjtë

Këlliçi ketë rradhe është ndalur në Fier dhe që andej bëri thirrje që të bashkohen sa më shumë të rinj me Partinë Demokratike që të gjithë së bashku tu bëjmë ballë sfidave e ta bëjmë Shqipërinë si Europa

Një pjesë e fjalimit të Belind Këlliçit

Bashkë me djemtë e FRPD Fier, me të vendosur se kurrë për tu përballur me cdo sfidë dhe per ti kthyer shpresën te rinjve. Shqipërine si Europa do ta bëje vetem PD, me të rinj e qytetare te cilët nuk dorezohen përballe asnjë presioni, kërcënimi apo beteje. Bashkë do ja dalim 🇦🇱🇪🇺

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.