Mon. Jan 27th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Kryetari i Forumit Rinor të Partisë Demokratike Belind Këlliçi nis turin e takimeve nëpër Shqipëri!

1 min read

Kryetari i Forumit Rinor të Partisë Demokratike Belind Këlliçi nis turin e takimeve nëpër Shqiperi!

Ndalesa e tij e rradhës ishte në qytetin e Cërrikut

Deklarata e plotë në Cerrikut!

Ne Cerrikun ku ka pllakosur varferia, mjerimi, papunesia dhe ku ikin cdo muaj me qindra te rinj ne emigrim, ka ende shprese! E shpresa vjen pikerisht nga ata te rinj qe e duan me shpirt vendin e tyre, duan ta kalojne jeten prane familjeve te tyre, me dinjitet dhe krenari. Bashke me vajzat dhe djemte fantastike te FRPD Cerrik, te vendosur per te fituar betejen per te ardhmen e Shqiperise, betejen per te ardhmen e rinise, betejen per Shqiperine si Europa 🇦🇱🇪🇺

BELIND KËLLIÇI Kryetar i FRPD

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.