Tue. May 26th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

SKANDAL : Minisitria e Arsimit mashtron Studentët ” Organizon zgjedhje farsë për bordin e administrimit “

2 min read

SKANDAL!

Studentet në Universitetin ” Fan S Noli ” kanë zgjedhur me votë përfaqsuesit e tyre për në Bordin e Administrimit ku më e votuara ishte Kostanca Doku ndërsa Ministria e Arsimit me një vendin krejtësisht nul të paligjshem ka vendosur të nxjerr fitues numrin 2 më të votuar Artur Balili

Ky vendim është kundërshtuar nga Këshillat Studentorë në Tiranë që dënojnë këtë vendim dhe kërkojnë revokimin e menjëhershëm të tij

Xhuljan Guce Nenkryetar i Këshillit Studentor ” Universiteti i Tiranës ” dhe Kryetar i Këshillit në Fakultetin e ” Shkencave të Natyrës ” njëkohesisht një nga organizatorët e protestës studentore ka reagur menjëherë pas këtij vendimi :

Reagimi i plotë :

Pseudo zgjedhjet per Borde Administrimi.
Studentet zgjedhin dike per ti perfaqesuar nderkohe Ministria me vendim zgjedh dike tjeter.
Me mire mos beni zgjedhje fare.
Ne kete pike qe kemi arritur gjeja me e mire eshte mosnjohja me e ketyre lloj zgjedhjeve dhe bojkoti, deri ne momentin qe Ministria dhe KIZ-et te nxjerrin modalitetet e duhura per kete gare.

#mestudentetperstudentet
#KeshillatStudentore

Rikujtojmë zgjedhjet dhe përfaqsimi në bordin e administrimit ishte njëra nga kërkesat e studenteve në protestë studentore që tashme duket qartësisht se nuk ështe premtim i mbajtur nga Qeveria dhe Ministria e Arsimit

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.