Fri. Jun 5th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Dyndje masive në 4 ditë, Policia e Shtetit “mbushet” nga të rinjtë

2 min read

Prej datës 3 Korrik e deri paraditen e sotme, në gjithë vendin kanë aplikuar mbi 500 të rinj e të reja për tu bërë pjesë e policisë, si punonjës të Patrullës së Përgjithshme.

Foto ilustruese

Interes të madh ka edhe nga studentët ekselentë në degët Juridik, ekomonik e teknologji informacioni , për tu bërë nënkomisar, ku ka vetëm tre ditë aplikimi i hapur dhe janë paraqitur rreth 80 studentë për të tërhequr formularët.

Burime nga Policia e Shtetit bënë me dije Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit dhe Akademia e Sigurisë, i kanë thjeshtuar proceduarat e aplikimit, pra një aplikant për të bërë pjesë e Fakultetit të Hetimit të Krimit në tre degët e lartpërmendura , nuk do aplikojë dy here edhe në protal edhe me dosje fizike, por direkt në Drejtoritë Vendore të Policisë do aplikojnë me dosje fizike, pra eleminohet portali ku vitin e kaluar aplikantët ngarkuan dokumentat edhe ne portal ku aplikantët bënë dy dosje, tashmë aplikantët do aplikojn drejtpërdrejt në Drejtorinë Vendore të Polocisë ku ka banimin e përhershëm

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.