Sat. May 30th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Zëdhënsia e KQZ si zëdhënsia e PS ” Çfarë thotë për votat e tepërta në kuti “

1 min read

Zëdhënësja e KQZ-së, Drilona Hoxha në një deklaratë për shtyp, sqaroi edhe njëherë se rezultatet e votimeve të pasqyruara nga KQZ-ja janë paraprake dhe mund të ndryshojnë, prandaj edhe nuk duhet të merren të mirëqena deri në përfundim të të gjithë procesit të numërimit të votave.


“Informacionet e publikuara janë të siguruara me rrugë operative, me telefon nga grupet e numërimit. Mund të ketë edhe mospërputhje, por kjo është një vendimmarrje shumëvjeçare, në dilemën për të mos dhënë asnjë informacion apo informacione paraprake, kemi zgjedhur këtë të fundit”,- tha ajo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.