Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

LAJMI I FUNDIT/ Rudina Hajdari mesazh PD-së:  Si mund të vij në pushtet

1 min read

Rudina Hajdari mesazh PD-së: Ringritja e së djathtës klasike e domosdoshme

POSTIMI I PLOTË:

Ndonjëherë duhet të dështosh tërësisht në diçka në mënyrë që të marrësh drejtimin e duhur. Mungesa e demokracisë brenda partive ka shkatërruar vijat ideologjike, duke e lënë vendin pa një të djathtë dhe me një autokrat.
Çfarë do ndodhë nga sot e në vazhdim do jetë vendimtare për të djathtën. Ringritja e së djathtës klasike është e domosdoshme dhe teoria e ardhjes në pushtet me forcë duhet të marrë fund.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.