Sat. May 30th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Denoncimi i Voltana Ademit: Po mbyllen dyert dhe mbushen kutite nga komisioneret

1 min read

Kryetarja e Bashkisë Shkodër, Voltana Ademi ka denoncuar se sipas informacioneve që ajo ka, në qendrën e votimit nr. 0216, është mbyllur dera dhe po plotësohen fletët e votimit.

“Ne Qv nr. 0216 Berdice e Mesme ka 2 orë qe eshte mbyllur dera. Komisioneret jane brenda. Sipas informacioneve qe kemi, po plotesojne fletet e votimit duke perdorur numrat e kartave ID qe i marrin duke u telefonuar qytetareve dhe duke ua kerkuar ate”, thotë Ademi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.