Tue. May 26th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Harrojeni 21 Janarin kandidati PS në Mat i dënuar edhe për…

1 min read

Formularët e dekriminalizimit për 96 kandidatët që garojnë për kryetarë bashkie në zgjedhjet lokale të 30 qershor. Nga vetëdeklarimet rezulton se 14 kandidatë kanë “njolla” në biografinë e tyre, nga hetimet, dënimet, apo ndryshimet e të dhënave personale. 8 janë kandidatë të Partisë Socialiste,

Agron Malaj është përfshirë në shumë debate kohët e fundit në media si pjesë e grupit të zjarrit në 21 Janar me akuza dhe kundër akuza

Kandidati për Matin, Agron Malaj veç hetimit të pushuar për 21 Janarin, ka deklaruar një dënim nga Gjykata e matit në vitin 1999 me 10 muaj burg për armëmbajtje pa leje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.