Tue. May 26th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Lulzim Basha i përgjigjet Lleshajt nga Gjermania “Nuk merrem me fosile komuniste”

1 min read

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha, në një intervistë për DW i është përgjigjur akuzave të ministrit të Brendshëm

“Nuk merrem me fosile komuniste”, të promovuara për shkak të servilizmit dhe për shkak të shkeljes flagrante të ligjit e të Kushtetutës. Të gjithë këta njerëz do të përgjigjen para drejtësisë, sepse kanë rikthyer të burgosurit politik në Shqipëri, duke nisur me Ministrin e Brendshëm, duke vazhduar me Kryeministrin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.