Tue. Dec 10th, 2019

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Ish deputeja Çupi : Denoncon arrestimet , ska faj protestuesi se ngjitësi i shtyllave ishte i skaduar si prokurimet e qeverisë

1 min read

Ish deputetja e PD për Matin Dhurata Çupi ka bërë një denoncim ditën e sotme për arrestimet që po bëhen pas protestës së 2 qershorit ku sipas saj këto arrestime janë politike dhe sjell shembullin e Urimit protestuesit nga Mati që u ngjit në katin e dytë në zyrat e Kuvendit

Statusi i plotë

Vazhdojne arrestimet e protestuesve. Ne cdo proteste nuk mungojne edhe djemte Matjane. Nuk e kupton askush perse Urimi ne foto arrestohet, edhe pse sot gjykata vendosi “detyrim paraqitje” . Urimi, thjeshte provoi qe edhe lyerjet e shtyllave me ngjites ishin te skaduara si cdo prokurim te kesaj qeverie. E rradhes edhe me e madhe me date 8 Qershor. Aty te gjithe si gjithmone.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.