Mon. Dec 16th, 2019

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Ylli i Seria A dhe i kombëtares Italiane akord me Juventusin

1 min read

Një lajm bombë i orëve të fundit vjen nga Italia ku mediat italiane e bëjnë të kryer kalimin e Federico Chieses tek Juventusi dhe palët kanë arritur akord ku lojtari do përfitoj 5 milion € në sezon tani Juventusi do paguajë edhe klauzolën e lojtarit dhe zyrtarisht mund të quhet se Federico Chiesa është Bianconer

Lajmi konfirmohet nga Tranfer News

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.