Mon. Dec 9th, 2019

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Përçahet PS/ Sterkaj përplaset me Lleshajn: Nuk është faji i popullit, por policisë (Zbadhet debati i plotë)

1 min read

Deputetët e Partisë Socialiste mbajtën dje qëndrime të përçara për sa i përket propozimit të PS-së për ndryshimin e Kodit Penal.

Në mbledhjen e djeshme të Komisionit të Sigurisë, socialistët nuk mbajnë të njëjta qëndrime për sa u përket ashpërsimeve të Kodit Penal për rritjen e dënimeve me burg. Sërish deputeti Paulin Sterkaj, ishte ai që dha kritikat më të forta. Në fjalën e tij, ai theksoi se Kodi Penal nuk ka nevojë të ndryshojë dhe se propozimi për ashpërsimin e dënimeve penale me burg janë të panevojshme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.