Mon. Dec 9th, 2019

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Nësë do kishte zgjedhje të parakohshmë kush do fitonte zgjedhjet del ” Rezultati i Sondazhit “

1 min read

Faqja Demokracia.al realizoi pak ditë më parë një sondazh për zgjedhjet me pyetjen ” Nese zgjedhjet e parakohshme do të mbaheshin tani : Për kë do votonit ?

Dhe 2 ishin Alternativat

Lulzim Basha PD

Edi Rama PS

Me poshtë ju pasqyrojmë Sondazhin

Në këtë sondazh morën pjesë dhe votuan 7.522 persona dhe me një diferencë të theksuar në këtë sondazh fitoi Lideri i opozitës Lulzim Basha i cili mori 4160 vota kunder 3362 votave që mori Edi Rama e kthyer në % Basha mori 55% të votave

1 thought on “Nësë do kishte zgjedhje të parakohshmë kush do fitonte zgjedhjet del ” Rezultati i Sondazhit “

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.