Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Lulzim Basha publikon fotot e takimeve në Berlin siguron mbështetje për Shqipërinë

1 min read

Lulzim Basha ka nisur një tur takimesh në Gjermani dhe Europë për të siguruar mbështetje për shqipërinë në misionin e saj për integrimin në BE dhe për hapjen e negociatave

Pak më parë ka publikuar disa foto nga takimi me Komisionerin e BE për Buxhetin dhe Burimet Njerëzore, Günther OETTINGER.

Statusi i plotë

Sot në Berlin pata një bashkëbisedim të frytshëm për Shqipërinë, zhvillimin ekonomik dhe projekte të rëndësishme që do të përmirësojnë jetën e qytetareve tanë, me Komisionerin e BE për Buxhetin dhe Burimet Njerëzore, Günther OETTINGER.
Angazhim dhe përkushtim maksimal për punësim, mirëqënie, zhvillim ekonomik për qytetarët për #ShqipërinëSiEuropa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.