Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Zyrtare policia arreston 42 persona për protestën e djeshme

1 min read

42 të arrestuar dhe 60 të proceduar për protestës e së dielës nga opozita. Sipas policisë së Tiranës gjatë protestës në rrugën “George W. Bush” pjesëmarrësit në tubim kanë kundërshtuar, goditur me mjete të forta, fishekzjarrë, tymuese dhe kapsolla me fuqi të lartë shpërthimi punonjësit e Policisë, të vendosur me shërbim para Kryeministrisë dhe selisë së Parlamentit të Shqipërisë.

Nga goditjet, kundërshtimet dhe përdorimi i lëndëve piroteknike, sendeve të forta, kapsollave e fishekzjarrëve kanë mbetur të plagosur 10 efektivë, thekson policia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.