Mon. Dec 9th, 2019

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Tension ne Floq…Prefekti ndalon mediat te filmojne kushtet e te prekurve nga termeti

1 min read

Mengjesi i sotem ka nisur me perplasje fizike ne fshatin Floq ku ka qen prezent prefekti Dhori Spirollari, punojes te emergjences civile dhe banore te strehuar ne çadra pa energji elektrike dhe ne kushte te veshtira.

Konflikti ka nisur pas kerkeses se prefektit Spirollari i cili u ka kerkuar mediave te mos filmojne banoret e strehuar ne çadra nderkoh qe këta te fundit kerkonin qe kushtet e veshtira te transmetoheshin dhe shtetit te shpalli gjendjen e emergjences gje e cila eshte refuzuar deri me tani.

Me teper se 250 banore kane ngelur te pastrehe dhe jane strehuar ne 5 cadra ku mungojne dhe krevatet. Disa jane transportuar ne spital per shkak te gjendjes se renduar shendetsore.

Banoret presin ende nje pergjigje nga shteti nderkoh qe gjendja e tyre vazhdon te veshtiresohet per shkak te termeteve te njepasnjeshme

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.