Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Julian Deda: Nuk ka qenie më të ndyra se ish-ish lëpirësit e PD-së, që sot i lëpihen PS-së

1 min read

Aktori i njohur i humorit, Julian Deda, gjithashtu pjesë e strukturave të Partisë Demokratike, ka sulmuar ata që dikur ishin servilë të partisë së tij, apo siç i quan “lëpirës”, dhe sot janë bërë pjesë e Partisë Socialiste.

“Nuk mund të ketë qenie më të ndyrë, më qelbanike, se ish-lëpirësit e PD-së, që sot i lëpihen PS”, ishte mesazhi që Julian Deda publikoi në profilin e tij Facebook.

Julain Deda, me siguri, që do të ketë në mendjen e tij njerëz të caktuar, që sipas tij, dikur e konsideronin veten demokratë dhe sot etiketohen si “rilindas”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.