Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

“Pse Rudina Hajdari u bë pjesë e Bindjes?”, flet Astrit Patozi

2 min read
Astrit Patozi në një intervistë për Dosja.al ka pranuar se me Rudina Hajdarin kanë biseduar për Bindjes Demokratike. Ai ka theksuar se dyert e partisë Bindja për Rudina Hajdarin janë të hapura dhe se me të janë janë në komunikim të vazhdueshëm.

Tiranë- Kreu i Bindjes Demokratike Astrit Patozi në një intervistë për Dosja.al ka folur për marrëdhënien që ka me deputeten Rudina Hajdari dhe pse kjo e fundit nuk u bë pjesë e partisë së re.

Patozi është shprehur se dyert e partisë Bindja për Rudina Hajdarin janë të hapura dhe se me të janë janë në komunikim të vazhdueshëm për të qenë pjesë e saj apo jo. Ai pranon se kanë diskutuar me Hajdarin dhe për çështjen e partisë.

Pjesë nga intervista:

Meqe jemi te krijimi i partisë. U fol se deputetja Rudina Hajdari do ishte pjese e partisë Bindja Demokratike. Pse u tërhoq ajo në minutat e fundit para se ju të dilnit publikisht me një parti të re? Marrëdhënia që keni tani me Hajdarin?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.