Tue. Mar 31st, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Plagoset rëndë një protestues para Parlamentit Policia përgjigjet me zjarr ( FOTO )

1 min read

Një protestues ka mbetur i plagosur tek parlamenti. Protestuesi, një djalë i ri siç shfaqet në lidhje live është plagosur në këmbën e majtë dhe ka hemorragji.


Nuk dihet nëse protestuesi është plagosur nga sendet e forta të hedhura nga protestues të tjerë apo nga policia. Protestuesit pretendojnë se është qëlluam me plumb. Gazetarja Klodiana Lala raportoi ‘live’ nga protesta duke treguar edhe gjurmët e gjakut në rrugë. Personi i plagosur ka pasur gjendje të fikëti por më pas është përmendur.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.