Sun. Mar 29th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Nisin grumbullimet e para të protestës ja sa priten të vijnë nga rrethet

1 min read

Sipas korrespodentëve të “KJ” po grumbullohen për tu nisur me mijëra protestues drejt Tiranës nga të gjitha rrethet e vendit. Në Shkodër kanë planifikuar të nisen drejt kryeministrisë 5600 veta, të thonë në degët e PD . Kurse nga Vlora, Korça dhe Gjirokastra, sipas organizatorëve, mendohen të nisen mbi 10 mijë veta.

Po kështu dhe nga Tropoja, Kukësi e Saranda kanë filluar grumbullimet për të linjat e planifikuara të autobuzave drejt Tiranës.

Mësohet se qindra forca policie kanë zënë akset rrugore.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.