Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Letrat e hapura të Ramës sot marrin një përgjigje nga Studentja

1 min read

Studentja e Mjekësisë Klarisa Rexhvelaj njëkohësisht anëtare e FRPD dhe sekretare e përgjithshme e GRUD Tirana sot ka një letër të hapur për Edi Ramën si një përgjigje simbolike ndaj letrave të shumta që Edi Rama ka dërguar ndaj Liderit të PD Lulzim Basha

Rexhvelaj shprehet se tani është koha që Edi Rama të ik dhe të mos dërgoj më letra madje këte përgjigje e ka stampuar edhe në fanellën që mban sot veshur në protestën e 7 kombëtare të PDs

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.