Tue. Dec 10th, 2019

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Kur do ta shikosh protestën nga lart, protestuesi ngjitet në katin e dytë të Kryesisë

1 min read

Një qytetar, i cili në vijimësi të protestave të opozitës është dalluar për veprimet e tij akrobacike duke u ngjitur mbi pemë apo shtylla, këtë të dielë ka zgjedhur në ngjitet në kryesinë e Kuvendit.

Sikundër shihet në video ai është ngjitur në katin e dytë të Kryesisë së Kuvendit, duke kaluar nga dritarja në dritare.

Nuk dihet se cili është qëllimi i tij, por siç edhe shihet ai është ulur këmbëkryq në një prej sheshpushimeve dhe me dy gishtat lart po vështron protestën nga sipër.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.