Mon. Mar 30th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Koha me shi nuk i ndal Protestuesit rrethet dynden drejt Tiranës

1 min read

Nderkohë që në protestën e 8 ditëve më parë sipas statistikave kanë ardhur nga rrethet mbi 70.000 protestues këtë rradhë duket se ka mobilizim më te madh dhe nga rrethet pavarsisht kushteve atmosferike do vijnë edhe më shumë protestues ndërkohë do shihet si do reagojë Tirana sot pasi sot ështe dhënë paraljmërim se do jetë protestë ndryshe nga rradhet e kaluara

Pjemarrja në protestë pritet te jetë rekord më shumë se heret e kaluara

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.