Tue. Mar 31st, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Ja sa efektivë Policie do mbrojnë sot Kryeministrinë PD i refuzohet leja e protestës

1 min read

TIRANE

1700 efektive policie do të jenë në gadishmëri në protestën kombëtare të opozitës, e cila do të zhvillohet sot në orën 19:00.

Partia Demokratike ka kërkuar një marshim proteste nga ora 19:00 deri në mesnatë, ndërsa policia i ka kthyer shkresë se e lejon të protestojë vetëm para godinës së Kryeministrisë tek bulevardi “Dëshmoret e Kombit” dhe deri në orën 21;00.

Ashtu siç në protestat e mëparshme, në dispozicion të policisë do të jenë edhe makina të zjarrfikëses, ambulancat, si dhe kamerat e sigurisë për të vrojtuar ecurinë e protestës dhe incidente të mundshme gjatë saj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.