Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Basha : Në protesten e rradhës nuk ka më forcë arsyeje Rama mendohu mirë

2 min read

Ora 22:05 –Lulzim Basha: Vëllezër dhe motra, qindra dhe mijë prej jush në këtë protestë sollën me vete energjinë, shpresën dhe besimin tek e nesërmja që po lind. Mesazhi i qartë dhe i prerë është se Edi Rama dhe banda tij ta harrojë se mund ta mbajë pushtetin me dhunë duke dhunuar qytetarët. Edi Rama dhe banda e tij, ta harrojnë shqiptarët nuk do ta pranojnë mbajtjen e pushtetit me dhunë. Në bëmë gjithçka që asnjë punonjës i rendit, e se kam fjalën për horrat që hedhin gazin, sepse uniformën e shtetit Rama e ka vënë në shërbim të krimit. Nga dhuna e policisë janë plagosur disa protestues, po i them sot Edi Ramës dhe Sandër Lleshajt se do mbajnë përgjegjësi para ligjit, përpjekja juaj për ti faturuar dhunë një proteste kundër dhunës do të marrë përgjigje të merituar. Është mahnitëse për një popull të tërë të bashkuar kështu, të vendosur në mënyrën më të qartë dhe të prerë për vlerën më evropiane pa të cilën nuk ka Europë por vetëm despotizëm lindor për të shkatërruar njëherë e mirë zgjedhjet institucionet dhe për të qeverisur si kryehajdut. Ne nuk hedhim asnjë hap pas, e sotmja është dita e fundit ku iu drejtohem atyre që kanë arsye në kupolën e socialistëve. Koha e fjalëve po mbaron, në protestën e ardhshme fjalën do ta ketë vetëm sovrani. E gjitha bota e di, që ky është një pushtet i marrë me dhunën e krimit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.