Tue. Feb 18th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Rihapet pista Guardiola sezonin e ardhshëm mund të drejtojë Juventusin

1 min read

Shume media e bën fakt te kryer marrveshjen e Guardioles me Juventusin per sezonin e ardhshem por ky lajm u zbeh pas deklarates te drejtuesve te Cityt se Guardiola nuk do largohet por keto dite perseri mediat Angleze dhe Italiane po e lidhin emrin e Guardioles me Juventusit

Lajmi i fundit

Guardiola është duke folur me Manchester City për të liruar veten dhe të bashkohet me Juventusin.

Momblano

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.