Tue. May 26th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Ramush Haradinaj : Shqipëria duhet të heq taksën në rrugën e kombit

1 min read

Kryeministri, Ramush Haradinaj në një konferencë për mediat nuk ka dashur që të flas edhe gjatë për idenë e presidentit të vendit për bashkim kombëtar me Shqipërinë.

“Bashkimi kombëtar është një projekt i shekujve por në etapën që ndodhemi është me rëndësi që Shqipëria e Kosova ta thellojnë bashkëpunimin dhe ti heqin pengesat tjera.

Ose ta heqin taksën e rrugës që e kanë nxjerrë atje për qytetarët e Kosovës”, tha Haradinaj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.