Mon. Dec 9th, 2019

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Policia perplaset me qytetaret ne zonen e Selvise

1 min read

Përplasje mes policisë dhe qytetarëve janë duke ndodhur në këto momente në zonën e Selvisë, pasi fadromat janë duke prishur disa ndërtesa.

Sipas të dhënave që ka siguruar RTV Ora mësohet se operacioni ka nisur në një moment kur ka pasur shumë trafik.

Banorët pretendojnë se fadromat kanë shkuar aty pa lajmëruar.

Gazetarët kanë shkuar në vendin e ngjarjes për një informacion më të zgjeruar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.