Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Ftoi biznesin në protestën e 2 qershorit, zbardhet plani emergjent i PD me 6 pika për rimëkëmbjen e ekonomisë

1 min read

Kreu i PD, Lulzim Basha zhvilloi dje një takim me ish deputetë dhe krerë degësh në selinë blu, ku i porositi, jo vetëm të ftojnë të gjithë biznesin në protestën kombëtare të 2 qershorit, por edhe të njihen me programin për rimëkëmbjen e ekonomisë.

Kështu, përfaqësuesit e PD kanë nisur menjëherë nga puna, ndërsa kanë bërë publik edhe programin emergjent me gjashtë pika, si më poshtë:

Ulet çmimi i energjisë për familjarët dhe biznesin

Ulet me 30 lekë/litër çmimi i karburantit

Ulen taksat dhe tatimet për biznesin e vogël

Dyfishohet buxheti për arsimin e lartë

Ulet tatimi për biznesin e madh dhe industrinë prodhuese

Rritet kujdesi për pensionistët dhe familjet në nevojë

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.