Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Provokon Serbia…Ushtria ne kufij…

1 min read

Diten e sotme njesite speciale policore te Kosoves kane zhvilluar nje aksion ne veri te Mitrovices ku shkak ishte kontrabanda. Gjate operacionit u krye arrestimi i dhjetra zyrtareve ku mes tyre ishin dhe Serb.

Ky aksion duket se nuk eshte pritur mir nga Serbia e cila e cilesoi si provokim. Presidenti serb Aleksander Vuçiç deklaroi se tani mardheniet midis dy vendeve nuk do te jene me njesoj.

Nderkoh mediat Serbe raportojne se automjetet ushtarake Serbe jane vendosur ne gatishmeri dhe kane nisur te qarkullojne afer zones se Kralevës. Gjithashtu avionet ushtarak kane kaluar kufirin e sigurise ne zonen Novi Pazar

Megjithate Ismet Hashani nga policia e Gjilanit u shpreh se lajmi nuk eshte i vertet.

Vlen per tu theksuar se gjate operacionit jane arrestuar 19 zyrtar dhe ka pasur rezistence nga Serbet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.