Mon. Dec 16th, 2019

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Aksioni në veri të Kosovës Polici bën super gjestin që do e pëlqejnë gjithë Shqiptarët

1 min read

Pas përfundimit të aksionit të Policisë në veri të Kosovës një nga pjesëtarët e Njësisë Speciale ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve.

Ai ka bërë simbolin e shqiponjës me duar dhe ky moment është përhapur me shpejtësi në mediat kosovare, ndërsa nuk kanë munguar komentet pozitive për efektivët e përfshirë në aksionin në veri të Kosovës.

Gjatë aksionit janë arrestuar disa zyrtarë policorë të nacionaliteteve të ndryshme si shqiptarë, serbë dhe boshnjakë. Ata janë vënë në pranga për akuzën e kontrabandës, krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.