Sun. Mar 29th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Suprizon Opozita ndryshon datën e protestës ja arsyeja dhe data e re

1 min read

Opozita ndryshon datën e protestës. Kështu protesta e radhës kombëtare do mbahet në 2 qershor ora 19:00.

“Nisur nga fakti që data 31 maj është Natë Kadri, në respekt të besimtarëve myslimanë; dhe nisur nga fakti që data 1 qershor është Dita e Fëmijëve; Protesta kombëtare do të mbahet më datë 2 qershor 2019, ora 19:00, përpara Kryeministrisë”, thonë burime nga PD.

Një ditë më parë, në letrën e tij të pestë publike, Kryeministri Rama njoftoi se do të hapë fushatën zgjedhore më 1 qershor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.