Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Juventusi kërkon të përforcojë mbrojtjen ja 4 mbrojtesat që mund të tranferojë

1 min read

Juventusi ne keto momente pervec tranjerit te ri kerkon te perforcoje edhe repartit te mbrojtjes pasi kohet e fundit ka.pasur shume probleme dhe disa nga emrat jane :

Fabio Paratici ka 4 emra ne list per mbrojtjen!
Njeri prej tyre do te vij!!

De Ligt
Koulibaly
Marquinhos
Romagnoli (Nese Milan nuk kalon ne Champions)

Tani ne vazhdimesi do shikohet cili mbrojtes do vij ne torino

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.