Tue. Apr 7th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Vendoset data ja kur do jetë protesta e rradhës

1 min read

Vetëm pak minuta pas mbylljes së protestës së gjashtë kombëtare, nga Partia Demokratike ka ardhur dhe konfirmimi për protestën e ardhshme. Gazetari Klajdi Bodlli duke iu referuar burimeve nga PD raportoi për “BalkanWeb” se protesta e ardhshme e opozitës do të jetë pas 6 ditës, më 31 maj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.