Tue. Apr 7th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Paulo Dybala jep lajmin e madh për Juventinat

1 min read

Kohet e fundit eshte perfolur dhe aluduar se Paulo Dybala po largohet nga juventusi nga mungesa e aktivizimit dhe lenia ne hije pas ardhjes se Ronaldos por keto spekulime sot kane marre nje pergjigje te prere nga vet numri 10 i Juventusit ku eshte shprehur se nuk do te largohet

‘E kam njoftuar klubin se dua të mbetem në Juventus. Trajneri i ri? Nuk e di se kush do të jetë por shpresoj se do t’i fitojë të gjitha

[Paulo Dybala]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.