Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Çmontohet Bindja Demokratike tërhiqet një tjetër kandidat për Bashki

1 min read

Tjetër kandidat i Bindjes Demokratike është tërhequr nga gara për kryetar bashkie.

Bëhet fjalë për Ylber Gjetën, i cili do të kandidonte për Bashkinë e Kamzës.

Cdo ditë e më shumë Bindja Demokratike çmontohet me aq shpejt sa u kurdis nga qeveria dhe Titi pa poste.

Ndërgjegjësimi se kjo “farë” pushtetarês duhet të largohet, po kalon çdo interes vetjak. Ditën e djeshme u tërhoq nga lista e kandidatëve edhe kandidati për Bashkinë Lezhë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.