Mon. Dec 9th, 2019

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Zbulohen detajet e marrveshjes Guardiola – Juventus zyrtarizimi shumë shpejt

1 min read

Sot te gjitha mediat italiane angleze spanjolle kane publikuar lajmin bombe se Guardiola i ka thene PO Juventusit dhe me date 4 qershor behet prezantimi

Detajet e kontrates qe kane bindur Guardiolen eshte rroga qe do jete 24 Milion € ne Sezon dhe do ket ne dispozicion buxhet per te blere lojtaret qe ai deshiron ne ekip marrveshja eshte mbyllur nga Patrici para 2 ditesh ne Londer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.