Sun. Dec 8th, 2019

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Ja data kur do të prezantohet Guardiola tek Juventusi

1 min read

Pep Guardiola sipas raportimeve te të gjitha mediave italiane dhe angleze ka arritur marrveshje dhe do drejtoje bardhezinjte sezonin e ardhshem madja mengjesin e sotem media prane juventusit nxorren edhe daten kur do prezantohet GuardiolaLajmi BOMB 💣 i Mengjesit!!Guardiola me 4 Qeshor prezantohet te Juventus! 💣💣Tutto Sport

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.