Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Guardiola tek Juventusi ndërlikohet situata nga deklarata e papritur

1 min read

Mediat e ben fakt te kryer sot Guardiola tek Juventusi dhe prezantimi behet me 4 qershor ora 14:00 dhe tekniku do paguhet 24 milion € ne sezon por kjo deklarate e papritur turbulloj gjithe lajmet qe qarkullonin

Reagimi i Manchester City!!

“Pep është trajneri ynë. Guardiola në Juventus është lajm i rremë, ai nuk dëshiron të largohet nga Manchester City”.

Alberto Galassi, anëtar i bordit në Man City

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.