Tue. Mar 31st, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Berisha publikon live në Opinion foto e Ramës duke pirë drogë

1 min read

Sali Berisha ka treguar disa foto ku sipas tij Edi Rama është duke marrë drogë. Në fakt foto janë të publikuara dhe më parë, por ish-kryeministri këmbënguli se ato ishin të vërteta dh9e i argumentoi me mënyrën e tij.

Blendi Fevziu: Ky është foto montazh

Sali Berisha: Absolutisht asnjë fotomontazh nuk ka këtu…

Blendi Fevziu: Ishte foto montazh

Sali Berisha: Je i vetmi njeri në votë që thua është foto montazh/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.