Tue. Apr 7th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Berisha ka një paralajmërim të fortë për Ramën cfarë do ndodh në 25 Maj

1 min read

QIsh-kryeministri Sali Berisha, ka shkruar lidhur me protestën që pritet të zhvillohet nga opozita joparlamentare, në datën 25 maj para kryeministrisë.

Opozita ka paralajmëraur protestë kombëtare dhe pritet një pjesëmarrëje masive e qytetarëve, ndërsa Berisha në pragë të protestës ka paralajmëruar Ramën në rrjetet socilae se “Cunami po afron. Nderim qytetarëve kryengritës! Edvin o turp, përsëri do t’ja mbathësh nga zyra?!”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.