Sat. Apr 4th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Shperthen Paskal Milo : Socialistet janë dele e kanë dëshmuar që skanë integritet

1 min read

Ka habitur jo pak Paskal Milo një nga politikanët ikonë të së majtës, i cili sonte në emisionin ‘Provokacija’ të Mustafa Nanos, duke folur për zgjedhjet që Rama kërkon të mbajë vetëm, i ka quajtur socialistët dele që nuk kanë integritet, që vihen në vathë për të votuar.

Paskal Milo: Bile ai është dëmtuar në mendimin tim. Tjetër se socialistët janë dele, vihen në rresht dhe shkojnë të votojnë

Mustafa Nano: Frazë e fortë kjo që socialistet janë dele.

Paskal Milo: Jo, jo në mënyrë të veçantë ata janë provuar që janë dele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.