Wed. Dec 11th, 2019

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Propaganda nuk bën më punë tek studentët!

1 min read

Studenti Arlind Hoxha i ftuar në emisionin “Tempora” në RTV Ora teksa komentoi arsyet pse studentët kanë vendosur të rikthehen në protestë, i adresoi një mesazh kryeministrit Edi Rama.

Hoxha tha se propaganda e qeverisë nuk bën më punë tek studentët.

Hoxha: Fasada dhe propaganda nuk bëjnë më punë tek studentët. Duhet të ulet realisht të punojë për arsimin, sepse arsimi nuk është as i djathtë dhe as i majtë. Është i rinisë shqiptare. Nuk duhet ti lëmë të cunguar brezat në një arsim jo cilësor, por duhet të arrijmë një arsim cilësor dhe të ecë përpara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.