Tue. Apr 7th, 2020

Demokracia

Fjala e lirë e shtypit

Hashim Thaçi kërcënon live Sali Berishën

1 min read

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka përmendur Kanunin e Lekë Dukagjinit teksa fliste për ish-kryeministrin Sali Berisha në studion e “Open”.

I pyetur nëse e përmendi Kanunin për kërcënim, Thaçi e mohoi duke u shprehur se ftesa për ballafaqim në studio televizive nuk ishte kërcënim.

Biseda në studio:

Thaçi: Ai nuk di as Kanun dhe as Kushtetutë
Vasili: Pse e përmendët kanunin?
Thaçi: Ai në Parlament sillet me Kanun. Ai e ka lënë në gjendje të mjerushme Tropojën.
Vasili: Kishe nota kërcënimi?
Thaçi: Ballafaqimi në studio ishte larg kërcënimit. Di të them që ai do të dalë me bisht ndër shalë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Demokracia.co, 2019. Newsphere by AF themes.